Inloggen

Welkom bij VGZ-thuiswerkplek.nl; de plek waar je alle benodigdheden voor je thuiswerkplek bestelt. Alle artikelen voldoen aan de arbonormen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je op een optimale en verantwoorde manier kunt thuiswerken.

Bezoek je voor de eerste keer deze shop?
Klik dan op "wachtwoord vergeten", dan kom je bij een scherm om je account door middel van het invullen van je gebruikersnaam te activeren. Hierna ontvang je een email om je wachtwoord zelf in te geven en kun je aan de slag! Email niet ontvangen? Stuur dan een mail naar contact@thuiswerkplek.nl. Dan helpen we je graag verder.

Login
Wachtwoord vergeten?
Zit sta werkplek 140x80 alu onderstel, eiken blad Zit sta werkplek 140x80 alu onderstel, eiken blad Zit sta werkplek 140x80 alu onderstel, eiken blad
Zit sta werkplek 140x80 alu onderstel, eiken blad Zit sta werkplek 140x80 alu onderstel, eiken blad Zit sta werkplek 140x80 alu onderstel, eiken blad
Zit sta werkplek 140x80 alu onderstel, eiken blad
Wij streven ernaar om het bureau in de door u gewenste maat en kleur te leveren. Echter als deze niet op voorraad is zullen wij het bureau leveren in de juiste maat, maar wel in een afwijkende kleur.
 
Zit/sta werkplek thuiswerkplek afm. 140x80 cm. Blad 18 mm. melamine eiken Onderstel T-poot kleur alu Werkblad electrisch in hoogte verstelbaar 65-130 cm. middels hoog/laag bediening onder het blad. Voorzien van eenvoudige kunststof kabelgeleiding onder het blad.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.