Inloggen

Welkom bij VGZ-thuiswerkplek.nl; de plek waar je alle benodigdheden voor je thuiswerkplek bestelt. Alle artikelen voldoen aan de arbonormen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je op een optimale en verantwoorde manier kunt thuiswerken.

Bezoek je voor de eerste keer deze shop?
Klik dan op "wachtwoord vergeten", dan kom je bij een scherm om je account door middel van het invullen van je gebruikersnaam te activeren. Hierna ontvang je een email om je wachtwoord zelf in te geven en kun je aan de slag! Email niet ontvangen? Stuur dan een mail naar contact@thuiswerkplek.nl. Dan helpen we je graag verder.

Login
Wachtwoord vergeten?

Het (bestel)proces is in principe te verdelen in 4 stappen.

 

1. Start

Je hebt je persoonlijke account inmiddels geactiveerd.


2. Bestellen

Maak zinnige keuzes. Welke spullen zijn nodig om jouw arboproof werkplek compleet te maken?
Met de werkplekchecker zie je welke items al in orde zijn en welke niet. Plaats jouw bestelling in de shop en vul de gevraagde gegevens voor afleveren en inhuizen in.


3.De levering

Geef jouw voorkeur op voor een moment van levering. We houden er zoveel mogelijk rekening mee en stemmen daarover met je af.


4. Bestelling

Controleer je bestelling. Je moet akkoord zijn met de inhoud van de bruikleenovereenkomst voordat je de bestelling defintief maak. We staan voor je klaar als je nog vragen hebt. Rond af als je helemaal tevreden bent. Daarna gaan wij voor je aan de slag.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.