Inloggen

Welkom bij VGZ-thuiswerkplek.nl; de plek waar je alle benodigdheden voor je thuiswerkplek bestelt. Alle artikelen voldoen aan de arbonormen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je op een optimale en verantwoorde manier kunt thuiswerken.

Bezoek je voor de eerste keer deze shop?
Klik dan op "wachtwoord vergeten", dan kom je bij een scherm om je account door middel van het invullen van je gebruikersnaam te activeren. Hierna ontvang je een email om je wachtwoord zelf in te geven en kun je aan de slag! Email niet ontvangen? Stuur dan een mail naar contact@thuiswerkplek.nl. Dan helpen we je graag verder.

Login
Wachtwoord vergeten?
Vloerbeschermer voor tapijt ondervloer
Vloerbeschermer voor tapijt ondervloer
Vloerbeschermer voor tapijt, rechthoekig, 100% recyclebaar, transparant, 900 mm x 1200 mm.. Ter voorkoming van beschadiging van het tapijt. De mat is gemaakt van PVC met een transparante afwerking;...
 
Vloerbeschermer voor tapijt, rechthoekig, 100% recyclebaar, transparant, 900 mm x 1200 mm.. Ter voorkoming van beschadiging van het tapijt. De mat is gemaakt van PVC met een transparante afwerking; toe te passen bij tapijtvloeren waarbij de ondergrond zichtbaar blijft. Sterke en duurzame uitvoering ter voorkoming van beschadiging van het tapijt. Bij normaal gebruik zal het materiaal niet barsten, splinteren, breken of verbrijzelen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.