Inloggen

Welkom bij VGZ-thuiswerkplek.nl; de plek waar je alle benodigdheden voor je thuiswerkplek bestelt. Alle artikelen voldoen aan de arbonormen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je op een optimale en verantwoorde manier kunt thuiswerken.

Bezoek je voor de eerste keer deze shop?
Klik dan op "wachtwoord vergeten", dan kom je bij een scherm om je account door middel van het invullen van je gebruikersnaam te activeren. Hierna ontvang je een email om je wachtwoord zelf in te geven en kun je aan de slag! Email niet ontvangen? Stuur dan een mail naar contact@thuiswerkplek.nl. Dan helpen we je graag verder.

Login
Wachtwoord vergeten?
Vloerbeschermer voor harde ondervloer
Vloerbeschermer voor harde ondervloer
Vloerbeschermer voor een harde ondervloer, rechthoekig, 100% recyclebaar, transparant, 900 mm x 1200 mm. Ter voorkoming van beschadiging van de ondervloer. De mat is gemaakt van PVC met een...
 
Vloerbeschermer voor een harde ondervloer, rechthoekig, 100% recyclebaar, transparant, 900 mm x 1200 mm.

Ter voorkoming van beschadiging van de ondervloer.

De mat is gemaakt van PVC met een transparante afwerking; toe te passen bij harde vloeren vloeren waarbij de ondergrond zichtbaar blijft. Sterke en duurzame uitvoering ter voorkoming van beschadiging van het de harde vloer zoals plavuizen, pvc-vloer, laminaat, ect. Bij normaal gebruik zal het materiaal niet barsten, splinteren, breken of verbrijzelen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.