Inloggen

Welkom bij VGZ-thuiswerkplek.nl; de plek waar je alle benodigdheden voor je thuiswerkplek bestelt. Alle artikelen voldoen aan de arbonormen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je op een optimale en verantwoorde manier kunt thuiswerken.

Bezoek je voor de eerste keer deze shop?
Klik dan op "wachtwoord vergeten", dan kom je bij een scherm om je account door middel van het invullen van je gebruikersnaam te activeren. Hierna ontvang je een email om je wachtwoord zelf in te geven en kun je aan de slag! Email niet ontvangen? Stuur dan een mail naar contact@thuiswerkplek.nl. Dan helpen we je graag verder.

Login
Wachtwoord vergeten?
Hansa Ecostar bureaulamp zwart Hansa Ecostar bureaulamp zwart Hansa Ecostar bureaulamp zwart
Hansa Ecostar bureaulamp zwart Hansa Ecostar bureaulamp zwart Hansa Ecostar bureaulamp zwart
Hansa Ecostar bureaulamp zwart
De bureaulamp Hansa Ecostar is een verstelbare en energiebesparende bureaulamp. Voorzien van PL lamp 11 Watt. Brandduur 5000 uur. Energielabel A++. Schaduwvrij licht dankzij lange reflector....
 
De bureaulamp Hansa Ecostar is een verstelbare en energiebesparende bureaulamp. Voorzien van PL lamp 11 Watt. Brandduur 5000 uur. Energielabel A++. Schaduwvrij licht dankzij lange reflector. Armlengte: 820 mm., hoogte: 705 mm. Lampkop: 310 x 80 mm. Lichtkleur: 6400K; daglichtwit.
Beschikbaar in de kleuren zwart.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies